You are here

Wellnessaften fredag den 1. november

Roskilde Badet inviterer til wellnessaften fredag den 1. november fra kl. 20.00-22.00. Her kan du lade både krop, sind og ører forkæle, så du kommer godt ind i weekenden.

Lad op til weekenden med et par afslappende timer, der har til formål at forkæle dig i sind og krop.

Vores gusmestre er klar til at lave fællesgus, du kan forkæle din krop med en god bodyscrub, og har du modet til det, kan du prøve at dyrke yoga på vand. Med vores smarte nye aquafitness boards er det nu muligt at få sindet i balance – hvis du kan holde balancen.

Du kan også vælge at deltage ved at ’lade være med at deltage’. Skub hverdagen væk, nyd varmtvandsbassinerne og lyt til tonerne af kunstneren ’Gå i stå’, når hun med inderlighed og skrøbelighed synger sange, der indbyder til meditation og refleksion.

Vi nynner med på Spil Dansk ugen, når ’Gå i Stå’ besøger os og deler ud af sin fantastiske musik. Så lad verden stå i et par timer – her gælder kun velvære og nydelse.

Der er "Early Bird Rabat", så det kun koster 100,- kr at deltage i wellnessaftenen, hvis du tilmelder dig senest søndag den 20. oktober. Fra mandag den 21. oktober koster det 125,- kr. Du kan melde dig til via linket her på siden.

Senest opdateret

10.10.2019