You are here

Restklip på 10-turs armbånd

Ligger du inde med et 10-turs armbånd med resterende klip, kan du vælge at beholde dem, til vi åbner igen eller få dem refunderet.

Dine klip er ikke spildt! Når vi åbner det nye Roskilde Badet vil det være med samme billetsystem, og du kan derfor sagtens gemme dine klip på de grønne armbånd til da. Dette kan især være en fordel i forhold til, at der forventes forhøjede priser til denne tid.

Beholder du dine klip, kan vi naturligvis forlænge deres gyldighed tilsvarende lukkeperioden. Dette gøres, når vi åbner igen.

Hvis du vil morgenbade i Roskilde Badets lukkeperiode, er det muligt at få ombyttet dine gamle klip på armbåndet til gule klippekort, som kan bruges i Maglegårdsbadet og Sct. Jørgensbadet. skriv til roskildebadene@roskilde.dk og aftal en tid, hvor du kan komme forbi Roskilde Badets kontor på Bymarken 37.

Ønsker du i stedet at få refunderet dine resterende klip, kan dette også lade sig gøre. Skriv til os og lav en aftale som ved ombytning, så hjælper vi med at refundere beløbet til dit kreditkort.

Senest opdateret

17.01.2020