You are here

Om Roskilde Badene

Velkommen hos TEAM ROSKILDE BADENE.

Roskilde Badene er inde i en rivende udvikling. De kommende år vil den nye svømmehal vokse op af græsplænen omkring os og blive til et af Danmarks flotteste svømmeanlæg. Det forbereder vi os på, og glæder os meget til.

Når du besøger os i Roskilde Badene vil du møde venlighed og hjælpsomhed. Vi vægter din sikkerhed højt, både med hensyn til vandkvalitet og badesikkerhed.

Vi er samlere i Roskilde Badene. Vi samler på glade badegæster og gode oplevelser.

 

Roskilde Badene tilbyder svømning og vandaktiviteter på fire forskellige lokationer i Roskilde.

Roskilde Badet er det største af badene. Vi har et 25m bassin, varmtvandsbassiner, vandrutsjebane og saunaer. 

25 m bassinet har en temperatur på 27 grader og er opdelt. I den ene halvdel af bassinet kan børnene lege med vandlegetøj og i den anden halvdel kan der svømmes baner. Derudover er der 2 varmtvandsbassiner med 33 grader varmt vand. I den ene af disse er der en boblebænk og i den anden er der mammutbrusere. Disse aktiviteter starter hvert 15 min.

Har du hang til højder, er der en 4 m høj klatrevæg og en 55 m lang rutsjebane.

 

Sct. Jørgens- og Maglegårdsbadet er forbeholdt forenings- samt skolesvømning. Der er dog åbent for offentligheden til morgensvømning i begge badene fra kl. 06:30 - 08:00.

 

Lysholmbadet er et unikt mindre bad, hvor der er mulighed for både træning og afslapning. På grund af badets størrelse, skal der forudbestilles tid til at komme i bassinet. Dette gøres på 46 31 43 50.  

 

 

 

 

 

 

Senest opdateret

18.07.2018