You are here

For institutioner i Roskilde Badet

Institutioner er meget velkomne i Roskilde Badet..

...men vi har lige nogle sikkerhedsmæssige ordensregler der skal overholdes. 

  • 8 badende børn = 1 badende voksen
  • Ved større grupper end 8 skal der skrives en mail senest 2 uger inden besøget til administrationen på roskildebadene@roskilde.dk. I mailen indgår info om antal børn, voksne, samt dato og tidspunkt. 
  • Børn under 12 år må ikke bade alene, men skal have selskab af en voksen, der bader med i samme bassin

Når I som institution ankommer, kan I have en rekvisition med fra jeres institution. Så sender vi jer efterfølgende en regning. Ankommer I uden rekvisition opkræves betaling som vanligt. Hvis vi på forhånd kender antallet af børn, kan vi forberede adgangsarmbånd, så I ikke har ventetid. Vi har i mange tilfælde også mulighed for at stille en ekstra livredder til rådighed mod betaling i tilfælde af, at I ikke er nok voksne. Vi vurderer, om det er nødvendigt med en ekstra livredder, som er til jeres rådighed.

  • Det er vigtigt, at I vurderer situationen ift. alderen på de børn, I har med. Kan de svømme osv. 
  • I enkelte tilfælde med mange børn, kan I have en voksen på kanten og resten i bassinet. Det er vigtigt, at den voksne på kanten er omklædt og kan hoppe i bassinet, hvis det bliver nødvendigt. 
  • Det er jeres ansvar som institution at sørge for, at jeres børn vasker sig ordentligt uden badetøj. At de vasker sig igen efter toiletbesøg. Og at de overholder de generelle ordensregler for gæster i svømmehallen.

Senest opdateret

24.09.2019