You are here

Faciliteter

I Roskilde Badene har vi en masse dejlige faciliteter.

Roskilde Badet er den største af vores 4 svømmehaller. Roskilde Badet er under ombygning, og indtil vi åbner det store nye bad, så kan vi tilbyde følgende:

Et 25 meter bassin, to varmtvandsbassiner og to saunaer. En klatrevæg og en rutsjebane. Nye lækre store omklædningsrum samt nye bruserum. 

Ved ankomst til Roskilde Badet er det vigtigt at være meget opmærksom på skiltene. Det er fortsat en byggeplads omkring os. Der går en rampe fra Bymarken og helt ind i svømmehallen. Gæster må UDELUKKENDE gå på den rampe.

Vi har yderligere 2 svømmehaller. Maglegårdsbadet og Sct. Jørgens Badet. 

 

Roskilde Badet

bassinet er lukket indtil søndag kl. 15:00

25 Bassin

Vores 25 meter bassin har 27 grader varmt vand. Det bliver brugt til både at svømme baner, til aktivitetshold og til fri leg.

Der ligger som udgangspunkt et banetov i bassinet hver dag fra kl. 13:00. Det er typisk dem der svømmer lidt hurtigere der benytter sig af den bane.
Vær obs. på at hver mandag mellem kl. 17:00 - 18:00 er bassinet spærret til Aqua Fitness

 

 

Varmtvandsbassiner

Varmtvandsbassinerne

Vi har 2 varmtvandsbassiner. Det ene er 1,20 i dybden. Det er her vi har babysvømning, aquapunkt og man kan side på boblebænken og nyde boblerne omkring en.

Det andet bassin er meget lavt. Det kalder vi børnebassinet. Her er der ofte rigtig mange børn der plasker rundt og leger.

rutsjebane

Rutsjebane

Rutsjebanen er pt. lukket

Vores rutsjebane er 55 meter lang og hænger ud over vores 25 meter bassin.

klatrevæg

Klatrevæg

Klatrevæggen er pt. lukket

Klatrevæggen står ved 25 meter bassinet.

Saunaer i omklædningsrummene

Saunaerne i henholdsvis dame og herre omklædningsrummene kan bruges hver dag fra kl. 10:00 i skolernes ferie og kl. 13:00 resten af året. 

Når vi holder saunagus kan saunaerne kun benyttes af de gæster der har købt billet til saunagus. Saunagus afholdes tirsdag og torsdag kl. 17:30-18:30 i damesaunaen, og fredag kl. 17:30-18:30 i herresaunaen. 

Fødselsdagsområde

Fødselsdagsområde - Kommer når det nye store bad åbner

Vores fødselsdagsområde ligger tæt på varmtvandsbassinerne. Her er der borde og stole til rådighed. Vi stiller det klart til jer. I skal selvmedbringe mad og drikke. Det er muligt at bestille slikposer.  Hvis man ønske at booke tid til en fødselsdag skal det foregå via vores online booking her på hjemmesiden. TRYK HER

Find flere informationer om fødselsdage HER

Gårdhaver - Kommer når det nye store bad åbner

skabe omklædning

Omklædningsrum

Omklædning

Vi har fået rigtig mange nye fine skabe. Man skal bruge et armbånd for at låse skabet op og i. I hver omklædningsrum findes en scanner hvis man glemmer sit skabsnummer. 

Babybadekar og puslepladser er placeret midlertidigt i omklædningsrummene til de nye faciliteter åbner.

Receptionen

I vores midlertidige reception sælger vi alle indgangsbilletter. Som noget nyt får man udleveret et armbånd som er billetten. Det er også armbåndet man bruger til at låse sit skab med.  

Vi sælger også badebleer (10 kr. ) og Happy Nappy (125 kr. ) til babyer. Det er også muligt at leje Happy Nappy til 25 kr. pr. gang 

Vi tilbyder også 

Vand 10 kr. 
Sodavand 10 kr. 
Juice og Kakao 7 kr.  
Chokoladebar 12 kr. 
 

Babyfaciliteter

Vi har klapvogne, autostole og små badekar.

trappe basin

Handikap facilitet

Rampe til indgangen

Vi arbejder løbende på at forbedre forholdene, og høre gerne fra folk med gode ideer inden for rammernes muligheder.

Vi ved godt at forholdene pt. ikke er optimale, men der arbejdes på det. 

Senest opdateret

08.08.2019