You are here

BabySvømning - i Lysholmbadet

Der oprettes ikke flere babysvømningshold, før retningslinjerne ændres. Følg med her på siden eller på facebook for opdateringer.

Når det igen bliver muligt, sætter vi alle de hold op, vi kan mestre, men er klar over, at det ikke helt rækker. Vi skal hele tiden holde de nye retningslinjer for øje, og der er ikke mere bassintid at gøre brug af. Vi beder jer derfor benytte tiderne med omtanke. Der er mange om buddet, så book kun, hvis du kan komme.

Tilmelding sker via link her på siden. Disse genoprettes, når nye hold udbydes.

Der bookes via wannasport.dk. Læg mærke til, at vi har genindført afmeldingsfristen.

Holdene bliver som følger:

0-6 måneder:
Onsdag kl. 13.30-14.00
Torsdag kl. 13.30-14.00
Fredag kl. 13.00-13.30

6-12 måneder:
Onsdag kl. 13.00-13.30
Fredag kl. 12.30-13.30

6-24 måneder:
Torsdag kl. 13.00-13.30

Læs retningslinjerne i Roskilde Badene under Covid-19

 

BabySvømning - booking fra gang til gang

I Roskilde Badets lukkeperiode, vil vi bestræbe os på at afholde BabySvømning i de mindre bade i kommunen. Dette kan i øjeblikket lade sig gøre i Lysholmbadet, men da bassinet er meget lille, er der kun plads til 4 babyer med voksne pr gang. Derfor bliver mange af vores tider hurtigt udsolgt, vi holder løbende øje med mulighed for udvidelse.

Alle hold er enkeltstående gange, der bookes via wannasport.dk. Prisen er 50,- kr pr gang (inkluderer både barn og voksen)

HUSK at i Roskilde Badene skal ALLE blebørn have både en Happy Nappy samt en badeble på, når de er i vandet. Se billede af Happy Nappy.

Instruktør

anne

Anne

Anne elsker at undervise de skønne babyer i varmtvandsbassinerne. Hendes hold byder på aktiviteter, sanglege og nærvær tilpasset barnets alder. 

Senest opdateret

31.03.2021