You are here

AquaPunkt

AquaPunkt i Lysholmbadet

I Lysholmbadets varmtvandsbassin kan du deltage i træning for hele kroppen. Der er nye retningslinjer, og holdene er en anelse mindre end sædvanligt, men Anne glæder sig til at tage imod jer. Vi har flyttet lidt rundt på tiderne, for at undgå at holdene mødes i omklædningen, det betyder lidt tidligere hold end før.

I sommerferien udvider vi svømmesæsonen med tider i uge 31 og 32. I år er sommerferien derfor kun reelt 3 uger.

Vi ved endnu ikke, hvilke tider, vi har mulighed for at udbyde efter ferien. Følg med her på siden.

Læs alle nye retningslinjer i Roskilde Badene under Covid 19

 

Generel information

AquaPunkt er træning af hele kroppen i varmtvandsbassin på Bernadottegården og i Lysholmbadet. AquaPunkt træning har været særdeles populært i Roskilde Badet. Derfor er vi også kede af ikke at kunne udbyde det i samme udstrækning i vores lukkeperiode. Men...

Mandag over middag i Lysholmbadet kan man komme til AquaPunkt hos Anne. Der er 2 tider med et begrænset antal pladser. Disse bookes igennem WannaSport.dk. Du booker og betaler for enkelttider, og du bestemmer selv, hvor mange gange du vil tilmeldes.

AquaPunkt træning består af en række enkle træningsøvelser for ben, hofter, mave, ryg, skuldre og arme. At holde kroppen rørig og smidig er nøgleordene bag de specifikke øvelser, da man fra forskningsresultater kan se, at det er træning, der skal til for at holde kroppen ved lige. Programmet er udviklet i samarbejde med Gigtforeningen, og du kan læse mere om træningen på www.aquapunkt.dk

Træningstider uge 31 + 32:
Mandag: kl. 10:00-10:45 i LYSHOLMBADET

Mandag: kl. 11:30-12:15 i LYSHOLMBADET

Omklædning fra 15 minutter før holdstart - ude af omklædning 15 minutter efter
Pris: 50,- kr pr gang Betales ved booking på WannaSport.dk

Aktiviteten aflyses ved personalesygdom og i skolernes ferier. For opdateringer besøg vores Facebookside

Instruktører

anne roskilde badet

Anne

Anne har mange års erfaring som instruktør og en stor bevidsthed om øvelser, der er gode for alle. Hun har selv trænet i mange år og elsker at undervise.

Anne underviser også i BabySvømning og er SaunaGus Mester

Senest opdateret

01.07.2020