You are here

AquaPunkt

Vi glæder os til igen at kunne udbyde hold i AquaPunkt og anden varmtvandstræning, men må vente til restriktionerne igen bliver lempet.

I Lysholmbadets varmtvandsbassin kan du deltage i træning for hele kroppen. Der er nye retningslinjer, og holdene er en anelse mindre end sædvanligt, men Anne glæder sig til at tage imod jer.

Følg linket her på siden for at se, om der er ledige pladser. HVIS LINKET ER DØDT, ER HOLDET DESVÆRRE UDSOLGT. Der kan løbende komme ledige pladser, hvis tilmeldte afbooker.

Læg mærke til, at alle ejendele nu skal placeres under bænkene, mens I træner, da der vil komme nyt hold til omklædning imens. Sprit altid bænke af, inden I går i vandet og igen, når I forlader stedet.

Læs alle nye retningslinjer i Roskilde Badene under Covid-19

 

Generel information

AquaPunkt er træning af hele kroppen i varmtvandsbassin i Lysholmbadet. 

AquaPunkt træning består af en række enkle træningsøvelser for ben, hofter, mave, ryg, skuldre og arme. At holde kroppen rørig og smidig er nøgleordene bag de specifikke øvelser, da man fra forskningsresultater kan se, at det er træning, der skal til for at holde kroppen ved lige. Programmet er udviklet i samarbejde med Gigtforeningen, og du kan læse mere om træningen på www.aquapunkt.dk

Træningstider i Lysholmbadet:
Torsdag kl. 8.15 - 9.00
Torsdag kl. 9.00 - 9.45

Omklædning fra 15 minutter før holdstart - ude af omklædning 15 minutter efter
Pris: 50,- kr pr gang Betales ved booking på WannaSport.dk

Aktiviteten aflyses ved personalesygdom og i skolernes ferier. For opdateringer besøg vores Facebookside

Instruktører

anne roskilde badet

Anne

Anne har mange års erfaring som instruktør og en stor bevidsthed om øvelser, der er gode for alle. Hun har selv trænet i mange år og elsker at undervise.

Anne underviser også i BabySvømning og er SaunaGus Mester

Senest opdateret

14.01.2021