You are here

Alle Roskilde Badenes bassiner holder lukket

Efter regeringens anvisninger holder Maglegårdsbadet, Sct. Jørgensbadet, Lysholmbadet og Bernadottegårdens bassin igen lukket.

Fra onsdag den 9. december til og med søndag den 7. februar lukkes alle Roskilde Badenes bassiner ned som følge af regeringens udmelding.

Vi håber på at kunne åbne igen fra mandag den 8. februar, men følger naturligvis regeringens fortsatte retningslinjer, så følg med her på siden eller følg Roskilde Badenes facebook for flere opdateringer

Alle offentligt ansatte er sendt hjem, men spørgsmål til administrationen kan i perioden rettes til roskildebadene@roskilde.dk

 

Månedskort

Alle med gyldigt månedskort til Sct. Jørgensbadet og Maglegårdsbadet vil efterfølgende få forlænget kortet med det antal dage, de har mistet. Det vil blive gjort i den respektive svømmehal, når I møder til morgensvømning første gang efter lukningen.

 

Aktiviteter i badene

Alle Roskilde Badenes aktiviteter, der er booket gennem WannaSport, er blevet aflyst i perioden. Billetprisen vil blive refunderet til den enkeltes wannasportkonto og kan senere benyttes til at købe andre aktiviteter for gennem WannaSport. Ønskes beløbet udbetalt, kontaktes WannaSport.

Alle aktiviteter, der afholdes af lokale foreninger er ligeledes aflyst i perioden. Information herom vil blive udsendt af de enkelte klubber.

Senest opdateret

14.01.2021