You are here

Alle Roskilde Badenes bassiner holder lukket

Efter regeringens anvisninger holder Maglegårdsbadet, Sct. Jørgensbadet, Lysholmbadet og Bernadottegårdens bassin lukket.

Da vi stadig ikke kender den præcise tidsramme for, hvornår vi kan åbne svømmehallerne igen, beder vi vores gæster følge med her på siden eller på Roskilde Badenes facebook. Vi skal nok sørge for at melde åbningsdatoen ud, så snart vi kender den.

Foreløbigt kan vi melde, at vi med sikkerhed har lukket til og med søndag den 7. juni.

Alle offentligt ansatte er sendt hjem, men spørgsmål til administrationen kan i perioden rettes til roskildebadene@roskilde.dk

Læs mere om Roskilde Kommunes tiltag i forbindelse med COVID-19

 

Månedskort

Alle med gyldigt månedskort til Sct. Jørgensbadet og Maglegårdsbadet vil efterfølgende få forlænget kortet med det antal dage, de har mistet. Det vil blive gjort i den respektive svømmehal, når I møder til morgensvømning første gang efter lukningen.

 

Aktiviteter i badene

Alle Roskilde Badenes aktiviteter, der er booket gennem WannaSport, er blevet aflyst fra torsdag den 12. marts til og med søndag den 7. juni. Billetprisen vil blive refunderet til den enkeltes wannasportkonto og kan senere benyttes til at købe andre aktiviteter for gennem WannaSport. Ønskes beløbet udbetalt, kontaktes WannaSport.

Alle aktiviteter, der afholdes af lokale foreninger er aflyst for resten af sæson 19/20. Information herom vil blive udsendt af de enkelte klubber.

Senest opdateret

26.05.2020