You are here

Alle Roskilde Badenes bassiner holder lukket

Efter regeringens anvisninger holder Maglegårdsbadet, Sct. Jørgensbadet, Lysholmbadet og Bernadottegårdens bassin lukket.

UDVIDET PERIODE: Fra torsdag den 12. marts til og med mandag den 13. april holder alle svømmehallerne hos Roskilde Badene lukket som følge af regeringens udmelding. Alle offentligt ansatte sendes hjem, men spørgsmål til administrationen kan i perioden rettes til roskildebadene@roskilde.dk

 

Månedskort

Alle med gyldigt månedskort til Sct. Jørgensbadet og Maglegårdsbadet vil efterfølgende få forlænget kortet med det antal dage, de har mistet. Det vil blive gjort i den respektive svømmehal, når I møder til morgensvømning første gang efter lukningen.

 

Aktiviteter i badene

Alle Roskilde Badenes aktiviteter, der er booket gennem WannaSport, er blevet aflyst fra torsdag den 12. marts til og med mandag den 13. april. Billetprisen vil blive refunderet til den enkeltes wannasportkonto og kan senere benyttes til at købe andre aktiviteter for gennem WannaSport. Ønskes beløbet udbetalt, kontaktes WannaSport.

Alle aktiviteter, der afholdes af lokale foreninger er ligeledes aflyst frem til og med mandag den 13. april. Information herom vil blive udsendt af de enkelte klubber.

 

Senest opdateret

24.03.2020