You are here

Børnefødselsdage

Slip ungerne løs i Roskilde Badet - her er I garanteret en masse sjov for børn i alle aldre.

OBS: fra d. 26 juni og frem er det IKKE længere muligt at booke fødselsdage da Roskilde Badet lukker den 3 juli, og ugen inden er der Roskilde festival.

Læs mere om Roskilde Badets lukkeperiode her;http://roskildebadene.dk/roskilde-badets-lukkeperiode

 

Vi er en svømmehal, hvor der er plads til sjov og fest. Så hvis du vil holde en super god fødselsdag, så er det her hos os.Vi har vandlegetøj, legeområde, varmtvandsbassin med bobler og masser af legetøj, rutsjebane på 55 m. og en klatrevæg.

Vi stiller borde og stole frem, som man har til rådighed i 2 timer. Der er plads til max. 25 personer. Fødselsdagsbarnet og 1 badende voksen kommer gratis ind. Vi vil meget gerne hjælpe med at sørge for slikposer. I skal selv medbringe evt. mad og drikkevarer. Det medbragte service skal være af pap eller plastik.

Vi vil gøre vores bedste for, at jeres fødselsdag bliver vellykket.

Rigtig god fornøjelse, vi glæder os til at se jer.

 

Vi er på INSTAGRAM og vil sætte stor pris på nogle af jeres fotos fra jeres fødselsdage i Roskilde Badet.  #roskildebadene 


Regler for fotos: Kun efter forgående aftale med livredderne og der må KUN tages billeder af de børn i har med til fødselsdagen, ingen andre offentlige badegæster må være med på billederne.

Praktiske informationer

  • Fødselsdage kan bookes i hverdagene fra kl 13.00 og i weekenderne fra 9:00-11:00 , 11:15-13:15 og 13:30-15:30 (weekend tiderne gælder fra 1. nov. 2016)
  • Der kan bookes for min. 4 personer
  • Der kan bestilles slikposer til børnene for 10, 15 og 20 kr. pr. pose. Poserne til 10 kr. er Haribo poser. De andre er blandet poser. 
  • Der er gratis adgang for 1 barn og 1 badende voksen
  • IKKE badende fødselsdagsgæster må KUN opholde sig i fødselsdagsområdet

Senest opdateret

12.06.2017